Onze Diensten en Prijzen

Bij DISCO4U begrijpen we dat elk feest uniek is, en daarom bieden we verschillende prijspakketten aan die passen bij verschillende behoeften en budgetten. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke optie of een luxe ervaring, we hebben het perfecte pakket voor jou.

Budgetpakket: €500,00 EUR

Ons Budgetpakket is perfect voor koppels die op zoek zijn naar betaalbare DJ-diensten zonder in te leveren op kwaliteit. Dit pakket omvat alle essentiële elementen voor een fantastisch feest, inclusief professionele geluidsapparatuur en een gepersonaliseerde playlist die past bij jouw smaak en stijl.

Basispakket: €600,00 EUR

Het Basispakket voegt een extra laag van verfijning toe aan jouw feest. Naast alles in het Budgetpakket, biedt dit pakket uitgebreidere geluids- en lichtopties om de sfeer van jouw evenement te verbeteren. Onze ervaren DJ’s zorgen ervoor dat de muziek naadloos aansluit.

Deluxe Pakket: €750,00 EUR

Voor degenen die niets minder dan het allerbeste willen, biedt ons deluxe pakket een ongeëvenaarde DJ-ervaring. Met hoogwaardige geluids- en verlichtingssystemen, samen met een uitgebreide playlist en persoonlijke ontmoetingen met onze DJ, is dit pakket perfect voor het creëren van een betoverende sfeer op jouw feest.

Wil je nog meer personalisatie en unieke elementen toevoegen aan jouw trouwfeest? Bij DISCO4U bieden we de mogelijkheid om tegen betaling extra’s toe te voegen aan het deluxe pakket. Denk hierbij aan een projectiescherm, aangepaste verlichting voor een nog meer magische ambiance, en nog veel meer. We staan klaar om jouw visie te realiseren en jouw trouwfeest naar nieuwe hoogten te tillen.

Ontdek Meer Mogelijkheden: All-in-One Service!

Wist je dat DISCO4U niet alleen DJ-diensten aanbiedt? We hebben een all-in-one aanpak die verder gaat dan muziek alleen. Ontdek onze uitgebreide materiaalverhuur en installatiediensten in regio’s Beernem, Brugge, Damme en Maldegem. Of je nu zelf wilt draaien, live muzikanten wilt inschakelen of professionele geluids- en verlichtingssystemen nodig hebt, onze all-inclusive service staat voor je klaar. Ontdek hier hoe we jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Reserveer Nu!

Elk pakket is ontworpen om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw feestdatum te reserveren en de gewenste pakketopties te bespreken. Bij DISCO4U zijn we er trots op om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken!

Scroll naar boven